Poikkeva aamu

Poikkeva aamu

Miksi, miksi tänään ei kaikki mennyt niin kuin yleensä?Minä vien tytöt aamuisin päiväkotiin. Tämä on tuttu juttu, ja meillä on selkeä järjestys miten asiat etenee, mutta välillä ei vain kaikki tähdet ole siistissä rivissä.

Olen kiitollinen, todella kiitollinen siitä että meillä tytöt menevät kiltisti päiväkotiin, he menevät aamu toisensa perään sinne iloisin mielin, ja harvemmn meillä on mitään taistelua. Ehkä kerran per 2~4kk joku heistä yksi reagoi aamulla päiväkodissa itkuin, mutta tämä on harvinaista, todella harvinaista.

Tänään jostain syystä, vaikka kaikki oli mennyt normaalin rutiinin mukaisesti, kaikki vaikuttivat iloisilta ja reippailta, niin Isabelle yhtäkkiä oli ehdottomasti sitä mieltä että ei ole OK, että isä jättää hänet päiväkotiin. 😦 2017-03-19 15.45.07

Kun olen tottunut niin hyviin aamuihin; halit ja suukot ja sitten he ovat aloittaneet leikkimisen, ei draamaa, niin sitten kun nämä yksittäiset aamut ilmestyvät niin se raastaa sydämmessä juuriaan myöden.

Tiedostan että hän varmasti rauhoittui pk-tädin sylissä nopeasti, ehkä hän oli väsynyt, ehkä nälkä oli taustalla, ei tästä tarvitse mitään suurta draamaa nostaa, mutta kun jättää itkevän pienen tytön peräänsä, se tuntuu raskaalta, kun vain haluaisi ottaa syyliin ja rauhoitella.

❤ Isabelle!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s